Patricia van der Voort

Mensenmens én resultaat gericht

Sterke, flexibele organisaties

Veranderen betekent voor mij veranderen op alle niveaus binnen een organisatie. Mensen meenemen in het leren loslaten of juist stimuleren om initiatief te nemen. Eigenaarschap geven, en leren nemen, met als eindresultaat een sterke, flexibele organisatie, waarbij medewerkers zich in hoge mate medeverantwoordelijk voelen. Klaar om in te spelen op de vraag van vandaag!

Samen aan de slag

Ik ben mensgericht, een echte generalist, breed geïnteresseerd en werk bij voorkeur organisatiebreed als troubleshooter. Ik zie snel onderlinge verbanden of oplossingen bij problemen, maar ook plannen en organiseren gaat me goed af. Waar nodig neem ik initiatief, maar ik blijf altijd openstaan voor initiatieven van anderen, vanuit de overtuiging dat je samen veel meer kunt bereiken dan alleen.

Vanuit deze overtuiging ga ik graag de uitdaging aan om bedrijven te adviseren én te begeleiden in het verbeterproces. Samen aan de slag, ieder vanuit zijn eigen kracht en “al werkend leren”.

In de loop van de jaren heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van proces-optimalisatie en veranderprocessen en het geven van trainingen op het gebied van:

  • Samen (leren) werken
  • 5S
  • Lean
  • Quick Response Manufacturing (QRM)

Stefan Rink

Trainer, coach en katalysator

Lekker bezig

In bedrijven waar mensen bevlogen bezig zijn met mooie producten of dienstverlening ben ik in m’n element. Als Vice President of Manufacturing ben ik met m’n team dagelijks druk met het coördineren en innoveren van de wereldwijde productie van Shapeways, ’s werelds leidende 3D-printing platform en inmiddels actief in 150 landen. Daarvoor heb ik 20 jaar in diverse executive rollen mogen werken in de Bouw, ICT, Solar and 3D-print industrie.

In m’n vrije tijd begeleid ik strategie- & change management sessies op directie niveau, verzorg ik thematische avondcursussen en vertalen we binnen PAST2 bewezen management strategieën naar effectief inzetbare praktijkprogramma’s.

Een silver bullet voor succes bestaat niet

Om tot operational excellence te komen moeten vele elementen kloppen op het gebied van onderscheidende strategie, bevlogen team work, effectieve processen en innovatieve automatisering. Een baanbrekend idee of reeds bestaande business vormen een prima start … van de verdere reis. Een enthousiaste gids met hands-on reiservaring helpt daarbij!

  • Business Model Canvas
  • Change management
  • Quick Response Manufacturing
  • Lean Six Sigma
  • Theory of Constraints
  • Scrum

Wij werken samen met